Reviews

De zoom sessies met meditatie zijn voor mij een vast tijdstip in de week van concentratie op mijn proces, een moment van bezinning om stil te staan bij mijn verbeeldingskracht.
Ik probeer de sessies zoveel mogelijk live mee te doen, maar als het mij niet lukt, maak ik gebruik van de opnamen die van de meditatie gemaakt is. Het is heel fijn om de meditatie nogmaals of op een ander tijdstip te kunnen beluisteren.
Het contact via de app-groep met de andere deelnemers is gericht op het delen en bevragen van elkaars werk dat gemaakt is naar aanleiding van de meditatie. Ik vind het inspirerend en stimulerend om elkaars werk te zien en te herkennen.
De meditaties van Stance zijn binnen een voorspelbaar kader heel afwisselend en verrassend. Elke keer neemt ze me mee in een diepe ontspanning, waarbij beelden zich als vanzelf ontvouwen en hun betekenis aan mij tonen. Na elke meditatie geeft Stance een aanzetje om beeldend aan het werk te gaan.
De werkbesprekingen zijn verrassend effectief. Letterlijk zoom ik met Stance in op mijn werk en Stance weet dan met enkele woorden de volgende te nemen stap voor mij te belichten, zodat ik weer verder kan in mijn beeldend proces.
De balans tussen zelfstandig werken en toch in contact zijn met elkaar op deze eigentijdse manier, werkt voor mij verrassend goed.

De begeleiding van Stance helpt me om uitdrukking te geven aan wat er in mij leeft en om daarmee te ‘spelen’. Met klei, verf, krijt of wat dan ook, komt er dan iets tot stand waar ik heel blij van word. Dit is een bijzondere gave van Stance; ik wens iedereen die het wel eens moeilijk heeft (en wie heeft dat niet…?) en graag creatief daarmee om wil gaan, haar begeleiding toe.
Josca

Vanavond tijdens het tekenen dacht ik dit: jij leidt me iedere keer zo rechtstreeks naar “de bron” alsof het het meest eenvoudige is wat er bestaat. Door dit keer op keer te ervaren ben ik (weer) gaan durven vertrouwen op iets wat ik uit mijn kindertijd ken: het diepe geloof in de samenhang van dingen, en een soort zuiver “weten” en groot vertrouwen. Het is misschien cryptisch omschreven, ik weet ‘t even niet anders te verwoorden. Maar dit heeft me zó teruggebracht bij mijn kompas waardoor ik veel krachtiger in het leven kan staan.

Inloggen voor cursisten

Wanneer je een cursus volgt bij Inzoomen Op Jezelf kan je hieronder inloggen. Nog geen account? Schrijf je dan eerst in voor een cursus via onze website.