Concentratie

De zoom sessies met meditatie zijn voor mij een vast tijdstip in de week van concentratie op mijn proces, een moment van bezinning om stil te staan bij mijn verbeeldingskracht.
Ik probeer de sessies zoveel mogelijk live mee te doen, maar als het mij niet lukt, maak ik gebruik van de opnamen die van de meditatie gemaakt is. Het is heel fijn om de meditatie nogmaals of op een ander tijdstip te kunnen beluisteren.
Het contact via de app-groep met de andere deelnemers is gericht op het delen en bevragen van elkaars werk dat gemaakt is naar aanleiding van de meditatie. Ik vind het inspirerend en stimulerend om elkaars werk te zien en te herkennen.
De meditaties van Stance zijn binnen een voorspelbaar kader heel afwisselend en verrassend. Elke keer neemt ze me mee in een diepe ontspanning, waarbij beelden zich als vanzelf ontvouwen en hun betekenis aan mij tonen. Na elke meditatie geeft Stance een aanzetje om beeldend aan het werk te gaan.
De werkbesprekingen zijn verrassend effectief. Letterlijk zoom ik met Stance in op mijn werk en Stance weet dan met enkele woorden de volgende te nemen stap voor mij te belichten, zodat ik weer verder kan in mijn beeldend proces.
De balans tussen zelfstandig werken en toch in contact zijn met elkaar op deze eigentijdse manier, werkt voor mij verrassend goed.

Inloggen voor cursisten

Wanneer je een cursus volgt bij Inzoomen Op Jezelf kan je hieronder inloggen. Nog geen account? Schrijf je dan eerst in voor een cursus via onze website.